Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،  علی ماهفروزی دبیر اجرایی رویداد بین المللی ساری پایتخت گردشگری اکو ۲۰۲۲ گفت: این رویداد سرآغاز تحولی بزرگ در توسعه گردشگری استان خواهد بود.

او افزود: گردشگری کشاورزی در دنیا بر پایه قاعده و قانون است و نه تنها مشکلاتی در بر ندارد بلکه توان مضاعفی به حوزه اقتصاد وارد می‌کند و می‌تواند سهم اقتصادی و سهم فرهنگی، کشاورزی را از تولید ناخالص در حوزه اقتصاد استان برآورده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر اجرایی رویداد بین المللی ساری پایتخت گردشگری اکو ۲۰۲۲ ادامه داد: گردشگری کشاورزی کاری نوپا در استان است و با رویکرد گردشگری مزرعه جدای از گردشگری کشاورزی می‌توان در مازندران شرایطی را فراهم آورد که برپایه سرمایه گذار محور بودن سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و کشاورزی اتفاقات خوبی را در استان رقم زد که رویداد بین المللی ساری ۲۰۲۲ نقطه شروع آن باشد.

این استاد دانشگاه گفت: بر اساس یافته‌های باستان شناسی استان‌های شمالی به ویژه مازندران قدمت ۱۰ هزار ساله در تولیدات کشاورزی دارند به همین دلیل کشاورزی در استان با پیوست گردشگری باید همراه باشد.

ماهفروزی افزود: حرکت به این سمت با کشاورزی نوین و ایده‌های نو میسر خواهد بود که نه تنها بر هم زننده نظم موجود در بحث اختصاصی آن نخواهد بود بلکه حوزه کشاورزی استان را با اقتصادی پویا و جریانی مداوم و تحولی عظیم روبرو خواهد کرد.

طراح شهر پایتخت‌های فرهنگی و گردشگری افزود: کشاورزی در مازندران باید به سمت کشاورزی سلامت محور حرکت کند تا جامعه بتواند از ظرفیت‌های سلامت در حوزه کشاورزی بهره بیشتری ببرد.

دبیر اجرایی رویداد بین المللی ساری پایتخت گردشگری اکو ۲۰۲۲ گفت: گردشگری کشاورزی شامل گردشگرانی است که در سفر‌های خود یا صرفا از یک مکان بازدید می‌کنند یا از ظرفیت‌های اقامتی، پذیرایی و سرگرمی‌های آن که شامل باغات و مزارع کشاورزی بهره می‌برند و از آنجایی که مازندران قابلیت‌های فراوانی در بخش کشاورزی به ویژه گردشگری زراعت دارد می‌تواند مقصد این نوع گردشگران باشد.

دکتر ماهفروزی ادامه داد: استان بر پایه کشاورزی را نمی‌توان بصورت ۱۰۰ درصد به گردشگری کشاورزی تبدیل کرد، چون در این صورت تغییرکاربری اراضی بوجود خواهد آمد که درست نیست و دولت هم این روند را نمی‌تابند.

این استاد دانشگاه بیان داشت:، اما گردشگری مزرعه، بخش تخصصی گردشگری کشاورزی است که بصورت تخصصی شرایطی را در استان فراهم خواهد کرد تا در حوزه کشاورزی بتوان به سهم اقتصادی و سهم فرهنگی آن از تولید ناخالص حوزه اقتصاد رسید.

این کارشناس مسائل گردشگری اضافه کرد: باید توجه داشت مجوز‌هایی که در این حوزه صادر می‌شود بر اساس گردشگری مزرعه باشد تا گردشگری مزرعه برپایه سرمایه گذاری در استان شکل بگیرد.

ماهفروزی گفت: بر خلاف گردشگری کشاورزی که کشاورز محور است این نوع کشاورزی؛ سرمایه محور است و در آن مقصدی برای گردشگران مورد توجه است که تکان دهنده اقتصاد است.

دبیر اجرایی رویداد بین المللی ساری پایتخت گردشگری اکو ۲۰۲۲ افزود: در گردشگری مزرعه مزارع نوین کشاورزی که در مسیر محور‌های گردشگری استان هستند محور و مقصد گردشگران خواهند شد و این نوع مزارع فشار را از روی دولت برخواهند داشت، چون که سرمایه گذار با فراهم کردن زیرساخت‌ها سود مضاعفی از کشاورزی را نصیب استان می‌کند.

انتهای پیام / ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گردشگری سلامت گردشگری مازندران ساری 2022 گردشگری کشاورزی گردشگری مزرعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۱۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰۰ میلیارد به خراسان شمالی تخصیص یافت

مهدی رشیدی در گفت‌وگو با مهر اعلام کرد: با پیگیری‌های انجام شده و در دیدار با رییس امور طرح‌های کلان سازمان برنامه و بودجه که مدیریت اعتبارات سفر رییس جمهور به استان‌ها را بر عهده دارد، ۷۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رئیس جمهور به خراسان شمالی تخصیص یافت.

وی در ادامه افزود: از این میزان، ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبارات سفر است که به صورت نقدی به خراسان شمالی تخصیص داده شد و ۲۵۰ میلیار تومان نیز از اعتبارات استانی تملک دارایی‌های سرمایه‌ای است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی ادامه داد: ۱۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات تخصیصی، ویژه تکمیل طرح محور بجنورد به جنگل گلستان است.

رشیدی بیان کرد: علاوه بر اعتباری که برای محور بجنورد گلستان منظور شده است، برای محور بجنورد_سنخواست، محور جاجرم میامی، محور بجنورد اسفراین، سد گلمندره، تاسیسات فاضلاب بجنورد و دانشگاه علوم پزشکی (دانشکده داروسازی) از این اعتبارات بهره‌مند خواهند شد.

کد خبر 6092543

دیگر خبرها

  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • ۷۰۰ میلیارد تومان به خراسان شمالی تخصیص یافت
  • ۷۰۰ میلیارد به خراسان شمالی تخصیص یافت
  • ۳ رویداد گردشگری قزوین ثبت ملی شد
  • ثبت سه رویداد گردشگری قزوین در تقویم ملی
  • ایران میزبان ۲۲۰۰ مهمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ است
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • بجنورد میزبان جشنواره ملی نوا‌های رضوی
  • سند دار شدن بخشی از زمینهای کشاورزی در ساری
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر